Valborgsmässoafton ….

I veckan dog min pappas faster, jag vet att ha blev ledsen och kanske därför hans sorg har gått ut lite över mig, han har ringt ibland när jag inte kan svara idag fick jag ett sms där det stod, Kan man aldrig få kontakt med dig på andra villkor än dina? Första tanken vara att jag blev förbannad, arg …. jag vet att han ringer ibland o jag ej svarar men herre gud jag har ju ett barn som är mer eller mindre så är ju barns som plåster jag har inte tid jämt, bara när hon sover. sen kände jag att okej det kanske beror på dödsfallet för det har alltid varit så att hans sorg ilska går ofta ut på mig … därav sms:et jag tyckte att det var spydigt iallafall. Jag blev arg ledsen o arg på samma gång! Tills E sa att det är bättre att du är den ödmjukare och skriver att du ej haft tid men ska bättra dig….. hur många ggr ska man göra det? Han kom aldrig ändra sig!
ÅÅÅÅh vad jag är glad att jag har en egen familj nu och inte längre behövde vara en dl utav en trasig familj.
Tog ett fint kort idag Kärlek!

Äntligen ….

Kom mina paket som jag har väntat på! Blev jätte jätte nöjd med skorna det är nog bästa köpet jag gjort på H & M i huvudtaget.
Sedan paketet från Anna Skipper, börjar med det morgon hoppas att det funkar. har världens huvudverk idag så morgon blir bra.
Funderar på åka in till staden idag eller söder och kolla på ett par byxor som jag sett på Åhléns och en ny maskars behöver inhandlas också!
Fantastiska sommar skor!

Härlig Picnic vid vattnet på söder ...

Och lite kära idag! :=)Orkade inte gå ända vägen till Tanto så vi led oss ner bakom erikdahls badet härlig dag!
Juni var glad ! Och jag med!
Vi var glada!

Påsk Afton …..

Jag vet att jag har gått i mjukis kläder senaste dagarna pga operationen, känns en millimeter bättre inte mycket mer än så, 8 stygn e sydda när det bara var två som behövdes fr början usch jag bävar för den dagen man föder barn igen! även om det är värt det. Det måste finnas någonting inprogrammerat i oss som gör att vi glömmer smärtan annars skulle vi aldrig få barn igen, men den återupplevdes under operationen där jag var vaken.
Hur som helst Påsk Afton, badat klivit ur mjukis kläderna fönat håret sminkat mig, min sambo verkar inte har märkt nånting, inte ens att jag satt å mig lösnaglar …. inte hört något iallafall. :=/
Hur som helst det ska inte få mig ledsen snarare bita ihop, han lagade en underbar sallad med räkor avocado sallad tomater och majs och baguette t det, var jätte gott!
Och kvällen är inte slut än ….. kanske säger han sen  eller senare att jag såg fin ut ikväll, who knows ibland verkar killar glömma bort sång att vara uppmärksamma eller romantiska, det är så tråkigt varför ska det vara så?
Jag ska göra ett litet inlägg till, dvs jag ska skriva en dikt som jag skrev när jag var 15 år som handlar om ja kanske en påsk hare eller kanske bara om att hitta rätt i livet?  Men som passar bra till Påsk!
Den handlar om en liten hare …..
Liten hare så liten och rädd,
Hoppar sökandes efter en bädd
så liten vill somna en stund
blunda lite & få en blund

Hoppat omkring i flera år
undrar när han ligga får

mager han är
allt han har ätit är några bär

Hittar en koja i skogens glänta
Somnar så sött utan att vänta

Liten hare nu ler i sin bädd
liten hare ej längre är rädd

Påskägg?

När är det påskäggen delas ut, påskafton eller skärtorsdag? Tacksam om någon vet svaret. morgon skall det dock inhandlas påskägg!
För övrigt är jag helt seg och mer eller mindre handikappad sen operationen i måndags, hoppas det läker snabbt så att jag också kan få komma ut och njuta av solen i veckan.

Maskerad igår …..

Vad förvånad jag blev hur mycket folk hade lagt ner tid på att klä ut sig ……. det var så kul, själv var jag Inka indian….. kort kommer nästa inlägg.Då sa han jag är här för Eduardo
Det var så kul iallafall, mn jag vaknade kl nio i morse när jag borde sova ut, det måste vara moder instikt…jag saknar Juni! Sen ska jag berätta en annan sak också i nästa inlägg som e så jävla löjlig fr mannen, INTE MIN MEN HANS KOMPIS DRT ÄR JU DILEMMAT VAD HÄNDER NÄR MAN EJ KOMMER ÖVERENS,med din älskade bäste vän?
Jag frågade igår, kan vi gräva ner stridsyxan ……
Då sa han, jag är här bara för eduardo det får räcka.
OK
där fick man för att man vände kinden till . ..  .

Efter ett år & lite mer så står det Eduardo mi Espiritu

Så lämnade äntligen E in min förlovningsring ( de var strul när vi väl förlovade oss me tiden) sen blev det ej av, men nu äntligen fick jag den idag! Med texten inristad, Eduardo mi Espiritu vilket är vackert om man nu kan spanska.
Sen var den putsad o fin, det är min mammas gamla vigselring sen när hon var med pappa som vigselring jag har, fast E lade till en diamant på den, den är vacker och allt som står i den är vackert!
Nu känns det speciellt , när allt är klart ….

DU

Du, läste En Natt, men du lyssnade inte sen snodde du runt dina fingrar och sa schhhhsssss

Kraften man har utan att veta om den ….

Idag satt jag och E och pratade om Juni och förlossningen, jag ville så gärna ha snitt då men idag vet jag att får vi ett till vilket vi tänkt om en två år så vill jag göra föda……
När jag insåg att nej snitt är försent så insåg jag att jag kan inget göra… och den kraften man får, när man går in i sig själv det är otroligt!
Då är man stark, och starkare än Superman! Det är en känsla bara en kvinna kan veta något om, men en känsla av
Styrka!!

Ärlig, Ljuga, Otrohet, vem ska ta på sig skulden?

Det är väl inte mitt fel att jag varit ärlig? mot någon man tyckte synd om ….. Det är väl inte jag som förstört allt när man berättar sanning. det är väl personen i fråga som orsakat allt även om det var bakom ryggen på den hon levde med ….
Varför då skylla på mig, begära att jag ska skriva ett brev och berätta att allt jag bekräftade var en lögn 4 år senare …. när det var sanning.
Jag sa ja jag gör väl det, så nu sa jag knåpa ihop ett brev och skriva att jag ljög det var inte sant det har aldrig hänt det jag sa, är det trovärdigt, eller är det värdigt är väl stora frågan?
Jag tar gärna emot kommentarer här jag behöver råd!
Om jag inte säger att jag ljög ( vilket jag ej gjorde) så har jag en familjs olycka enligt henne på mitt samvete, och det vet jag inte om jag vill ha, men samtidigt tycker jag att det borde hon ha tänkt på just då ….när allting hände istället för att lägga allt på mina axlar.
Jag tar åt mig allt dock som detta så idag sjönk mina axlar ytterligare en decimeter av tyngd.

17 oktober 2008

Kommer aldrig sluta undra vad som hände med dig Lusse. . .
Kommer aldrig sluta undra vad som hände med dig Lusse. . .

När ska man passa in?

Vrida och vända, upp och ner klippa och klistra, ruska och lugna

Slita och slänga

Älska och hata

Knuffa och krama

Tystnad och tala

Putsa kanter och skavanker

 

Det yttre och det inre

 

Upp och ner måla och färga

 

Bli aldrig nöjd

 

Tills det passar ditt pussel


Svartsjuka eller bara dålig självkänsla vissa dagar?

Är det svartsjuka eller bara dålig själv känsla?
När man egentligen känner sig så trygg i en relation men plötsligt bara kan känna den där svart sjukan och att man inte står lika högt i kurs och jämför sig.
När man tänker att bara för att han ska gå ensam på den där festen som kommer bli så rolig så kanske kanske finns det någon där som är fin som han faller för som kanske var så där fin o smal som jag var förut. . .
Det är inte roligt att känna eller tänka så ändå så händer det.
Svartsjuka i viss mån är nyttigt annars är det konstigt tycker jag. Men i detta fall undrar jag om det är självkänslan bara att inte duga till som man är nu, bara för att man såg annorlunda ut när personen i fråga blev kär.
Hm ...

Sakta men säkert ...

Så närmar sig den 18:e april.
Först så är man gravid i nio månader, går upp 30 kilo, tappar hår, får konstant halsbränna sista 4 månaderna utan att någon medicin i världen hjälper, kräks varje gång man inte ätit nått på en timme, kryp i benen så man är uppe och går på nätterna, äter på nätterna för att slippa bli hungrig och sover sedan hela dagarna om man får.
Eftersom inget går att planera när det gäller en födsel, så går vattnet plötsligt när du minst anar det, sen blir det bråttom.
Försent för bedövning, men lite lustgas, som efter andra inandningen luktar kemiskt och får mig att må illa.
På något sett går man in i sin egen bubbla, biter ihop och inser att det finns ingen utväg nu det är bara du som kan göra jobbet.
45 minuter senare efter skrik ont och en önskan att bara få gå hem därifrån kommer ett mirakel, och en chock, något underbart litet har det kommit ut, har jag fött ut det?
Då känner jag mig stolt så stolt! Jag dog inte jag klarade av det.
Efter åt är det så klart inte över då ska du föda ut moder kakan, sen ska man sys för att man spruckit.
Men allt det där spelar ingen roll och inom 10 minuter har man glömt hur ont allting gjorde.
Tills man inser att de inte sytt rätt och man måste skära upp det igen och få det ihopsytt igen, gud vad man måste stå ut med.
Med narkos får man vänta i kö ett år, utan med några tandläkarsprutor får man tid snabbt som den 18:e april.
Och gudarna vet att det kommer att göra så ont, men efter allt är det värt miraklet. Jag tänker med det jag skriver bara att det är mycket en kvinna får gå igenom ensam i en graviditet.
Och jag skulle göra det igen, det är nog meningen att man ska glömma fort.

RSS 2.0