Akutmottagningen 3 timmar Carema Jovisst

Målar lite på ofärdiga bilder ändå.
För att sedan efter att suttit skakandes och svettandes och frysandes i 39 graders feber träffa läkaren som jag absolut inte förstår vad han säger mer än att han säger att proverna var bra!
Kan tilläga att det var på Carema jag gick till, gick därifrån med recept på hostmedecin, som självklart var slut på Apoteket som låg bredvid, så fick beställa och hämta idag istället.
Vila göra allting i slomotion, dricka masssssa vatten har hjälpt idag var febern mindre , ja sen har jag ju knaprat alvedon hela dagen för det var det man skulle ta inte Ipren som jag tagit förut.
Nåja, hoppas det e lite bättre imorgon för då är det ju Nyår, och jag har så mycket jag skulle vilja hinna med innan dess, men det får jag lägga ner.
Jo lade upp denna bild bara för saknar kabeln fortfarande till kameran för att lägga upp de nya, men idag har jag ritat lite och då får denna bild symbolisera det eftersom det är en bild där jag målar :=)

Jul

Massor med nya bilder tgna, men tyvärr blev sladden kvar däruppe ........ kommer på posten hoppas jag.
Resan från Skellefteå till Stockholm var en mardröm, Juni skrek från lyft till landning i en väldigt hög ljudnivå. Sen fick vi efter att beställt taxi från ARN vänta i ca 45 minuter innan allt bagage kom. När vi äntligen kommit hem, lagt Juni, ringer grannen på och ska prata om katten som hon vaktat . . . . . allt slutar med att jag lägger mig med Juni som vaknat ungefär 100 grr tills hon somnar och då går upp och tänker äntligen va skönt, tar en Ipren och sen ett glas blåbrs soppa, en halvtimme senare har jag 38,6 gr jag trodde att Ipren tog ner febern?
Nu blir jag orolig och börjar känna efter . . .. . .
Men samtidigt har jag inte tid att va sjuk, veem an ligga sjuk när en ettåring skriker eller kvittrar mamma . . . . det finns ingen tid.
Imorgon blir det frukt och gröt t frukost ..... lite vila så mamma blir frisk.
Kram alla läsare . .  . .

Längtar . . .

Längtar så mycket tills vi åker på måndag att fira jul, ändå e det en veka kvar innan det är jul, och jag vet att efter tre dagar där uppe blir jag mer el mindre tokig och vill hem.
Jag tänker inte på det nu utan bara på att jag längtar upp och för Junis skull hur glad hon kommer att bli,
Jag har fått godkänt förra veckan en sak ....... som jag är så glad över, som jag tror 95% av alla tjejer behöver, men som har pågått under en tid som jag ej berättat om. Men jag tänker att när det börjar ska jag blogga mycket om det, och hur det påverkar ens tankar. . .  intressant  tror jag.
Är så himla förkylld jaft feber idahg men har inte tid med det så vart ute idag ändå och handlat julklappar plus fikat på Gunnarsson´s med Juni. Puuuh måste säga go natt nu...

Längtar som ett barn

Längtar så mycket tills nästa vecka när alla måsten är gjort och vi äntligen åker upp till norrland. Även om jag vet att efter 3 dagar där blir jag galen och vill hem igen så längtar jag. Jag vet att det kommer lukta pepparkaka och gran, att det finns god mat och att det eldas vet i öppna spisen . . .
Alla klappar är klara såg till att fixa det redan i november för att slippa all stress och alla miljoner människor som trängs och ger en panik. Förutom en då till E, och det måste vara nått speciellt . . .  vet bara inte vad än.
Vet att jag ej skrivit så mycket här sista tiden men mycket av min tid har gått åt att måla och framförallt skriva just nu, ska försöka mig på att skriva något längre än en dikt, första utkastet lägger jag upp här. Jag jobbar hårt på det just nu ( den tid jag har över) Mycket tid går åt till tisdagarna och alla uppgifter som skall vara klara då.
JO just det ska tipsa om en sak!! På indiska finns ju doftolja till ljus doftkrus, nu har de en som heter  Cozy Christmas, köp den innan den tar slut , jag ska köpa ett helt lager. Det doftar varm jul och lycka, Trust me det är den underbaraste doften som finns av alla dofter man nu kan köpa till krus. Har ni vägar förbi Indiska gå in . . . .
Nu dags att skriva lite men hopp här kommer en bild iallafall från badrummet :=)
PUSS

Bakat, och målat . . .

Blev inget av vernissagen jag hade tänkt ha, folk tackar inte ja på inbjudningar eller tackar ja för sent, fick mail från folk som undrade varför inbjudan var borta ( JA för att ni ej tackat ja). Hur som helst det är bättre i Janiari i början att ha den då, för jag har minst 4 oklara verk då hinner jag med det också.
Försökte mig på att baka Cup Cakes idag blev katastrof hur får man frontongen så där fluffig?? min bara la sig mer eller mindre rinnandes ner fast den stelnade åtminstone. Ska prova igen själva muffinsen vart god använde leilas recept.
Som vanligt senaste tiden spenderar E sin tid med att skriva, det är så mycket skrivandes att det känns som att han gör inget annat, hur vore det om han umgicks med oss, el åtminstone var närvarande när han gjorde det. Tröttsamt att det alltid ska vara något. . . .  Men så är väl livet?
Nu kommer lite bilder dels på Muffinsen, nya tavlor halv ärriga förutom den med skogen, och en liten på mitt hjärta!

RSS 2.0