Woooow

Jag vet at jag ej skrivit på länge …….. men jag tänker ..
det finn människor som sagt att jag e ful dålig inte räcker till, som fått mig att ,må dåligt ………… puuuh jag skriver morgon…… jag menar ÄR jag FUL?????

Så var födelsedagen & här är lite bilder. . .

Födelsedagen var helt Oki, E uppvaktade mig massor, fick jätte vackra rosor, fint kort, och så klart en jätte bra present! Att jag den 15 juli ska få göra kosmetisk pigmentering på min mun, så det blir fin pussmun! har velat göra det länge …

Sedan fick jag lite andra saker som jag lägger upp bilder nedan  på vad jag fick och en bild på min Mon Chi Chi också såklart som har feber idag efter vaccination.Har provat 2 gånger och den här ger jätte fina naturliga lockar och förstör ej håret lika mycket som en locktång!
Och ett fint kort!

Och princessan …
Och jag och princessan ….

Även om antalet gäster kunde varit mer ( 2 gäster kunde komma i slutändan, vissa avbokade i sista minuten :=/ ) så blev det en lyckad kväll trots allt.

Nu ska jag kliva ner i ett varmt bad och ha egen lugn och ro tid :=)


Ps Känner mig extra kär idag! Vilket gör mig lycklig!


Min Födelsedag Idag!

Ska snart hoppa in i badet fullt av bubblor innan 2 kompisar kommer på middag, idag är alltså min 34 års dag! Hurra! Fast jag känner mig som 19 i sinnet och i förmodligen i mognad statiumet ibland, och yngre än 34 vet jag att jag ser ut iallafall när folk frågar. OCH jag måste fortfarande visa ID på systembolaget så behöver väl inte spruta in Botox än på ett tag….
Fick av min pappa som faktiskt kom hit, en parfym Jean Paul Guiltier, en foundation från Chanel, från mamma en hårgrej hår rullar som värms innan man sätter de i håret provar dem just nu! Av E fick jag naglar :=), Jätte stora rosor som kom med blombud! Och en tid den 15 Juli att göra kosmetisk pigmentering av munnen, längtar!!!! Det görs vid två tillfällen med 2 veckors mellanrum det var helt ok pris 2900kr och hon hade diplom och har hållt på med pigmentering sedan 1996 s det känns tryggt!
Känner mig lite gladare idag i sinnet även igår faktiskt och det är bra! Ibland pendlar allt så snabbt …. Nä dags att dyka ner i badet ….. kanske skriver senare ……
Grattis Victoria på Födelsedagen!

IBLAND SÅ MÅR INTE HJÄRTAT BRA.

Jag e fortfarande olycklig… vet inte vad ja ska göra .
I natt drömde jag en dröm som just nu blev AVBRYTEN FÖR E VILL ATT JAG SKA GÅ O SOVA.
Kan man Önska bort sitt liv ibland? UTAN ATT VA ELAK?

Baby Booooom.

Alla ska ha barn nu verkar det som.
Klart man blir sugen själv men inte förrän jag gått ner allt  ( vilket innebär 30 kg) me tanke på allt man går upp.
Om jag blev gravid igen så hoppas jag självklart att det skulle bli en son så man fick en av varje, namnet e redan bestämt det gjorde jag sen länge t baka….
Mauritz Victor Luis, ( Luis efter Ludvig den 14:e) ( som jag vet ALLT om) Mauritz för jag tycker om namnet och att det är Franskt.
Juni heter ju  Juni Rafaéla Lourdes, Lourdes efter ett helgon i Frankrike sen valde jag mellan de andra namnen men när hon kom ut va hon en Juni, man ser direkt sen tycker jag Rafaéla är ett fint namn.
Andra fina namn på flickor som vi valde mellan var;
Delphine
Laura
Fredrika
June
Virginia
Ester
Apollonia
Francoise
Lily
De va de andra namnen, vad tycker ni valde vi rätt?? Juni Rafaéla Lourdes?

Färgat håret eller utväxten!

Jag har testat allt i från blekning till allt och ibland har håret blivit vitt men nu, blev det så naturligt vackert! Jag rekommenderar denna färg plus att det är en toning!!! ska lägga upp bild.
Idag har jag bakat inför fredag då jag fyller år….. skulle vilja skriva massa saker idag men jag e trött.
Hur som helst ska lägga upp kort nu!!
det va den hårfärgen jag kan verkligen rekommendera den!!

Mina Tankar . . . .

Kort när jag funderar på allt.

För jag har tagit Studenten!!

Idag började min morgon klockan 06.00 klockan nio gick tåget till Västerås där vi skulle fira E son som tar studenten. Och 3 timmar kanske låter mycket tid innan, men har man barn får man räkna bort minst en timme för mat o på klädning allt kan hända, att de basar precis när man skall gå och då är det bara att börja om från början.
Hur som helst vi kom fram grattade och det kändes som att man stod mot en vägg som brann 45 grader, kände hur svetten rann och halva sminket för den delen också håret som var fönat var fuktigt och börjat locka sig, måste det vara så förbannat varmt just en sådan  här dag?
efter att ha väntat 2 timmar och sett alla lastbilar med fulla studenter köra omkring så var det dags att dra sig till lite mat och fika och sedan ge gratulationerna …… till min förtjusning fanns det 2 kattungar i huset! Åhhh men jag ska inte ha det räcker med en hårboll som Lillis som jag också måste börja tänka på om jag verkligen kan ha kvar …..
När vi äntligen skulle åka tåget hem ( längtade efter att ta ett bad med iiiiiiiiiiiis bitar i) så kom vi fram till Gullmarsplan, handlade lite, sen satte oss på vedugnen beställde in mat att ta hem och tog ett glas vin i väntan ( jag tog en antipati med mozzarella o massa olika skinka inlagda oliver osv E tog en skaldjurspizza) Vandrade hem … och jag tog mitt längtade bad fast utan isbitar gud va skönt att känna sig ren utan att det klibbar och rinner på hela kroppen!
Nästa vecka fyller jag år ….. vet inte riktigt vad än , kanske ha en picnic men beror på om folk kan komma …. ska skriva om det senare, Ibland skriver jag bara vad som poppar upp i huvudet som nu!
Jag har gått och tänkt på en sak ett tag nu, och läst på nätet att det är inte helt ovanligt, och jag vill inte ta upp det nu men jag kan förstå att det kan vara så. . . . men det känns.
Kan ge en ledtråd . . . När man fått barn, gått upp 30kg, inte gått ner 30kg efter det … så märks det i vissa delar av relationen. Nu vet jag ju inte om det är så att det beror på det men, jag läste ett inlägg om en kvinna som gått upp i vikt mannen ville aldrig …. när hon verkligen frågade och ville diskutera så sa han att hon såg inte ut som hon gjorde förut fysiskt! han älskade henne men han tände inte på henne.
Mer vanligt än man tror!!!!! Är inte det orsaken kan det ju naturligtvis vara att man bor trångt, har ett barn en meter från sängen, är trött konstant för man ska upp i ottan, kvinnan har lekt mamma hela dagen hur sexig känner man sig då? Och mannen ser en mamma hela dagen och inte den där sexiga kvinnan? Eller? Det finns inget rätt eller fel men någonting händer iallafall efter man får barn som man lovar inte ska hända …….. förhoppningsvis går det över, men just nu gör det mig olycklig, osäker på mig själv, dålig självkänsla och när jag ser mig i spegeln ser jag inget vackert.  Kan tillägga att jag e inte så sugen heller …… men jag undrar ju varför han ej är det?? när de alltid va det förut, att jag inte är det är naturligt eftersom jag fortfarande inte e tillbaka till mitt ursprungliga kroppsliga jag.
Tycker ni det är en dum diskussion att ta upp? en småsak? Det är en småsak egentligen men i det stora är det inte det …. Skriv gärna kommentarer vad ni tycker detta är ett väldigt utlämnande inlägg från mig.
Tjingeling!!

Blev iallafall en härlig dag i solen!

Sovit så dåligt inta, mardrömmar iallafall sista timmarna, drömde att juni blivit skadad och att de ville ta ifrån mig henne, för att bespara mig besväret som skulle bli efteråt. Minns att jag sa att jag aldrig ämnar henne vad än som händer är hon min.
Sen var det andra jobbiga saker med drömmen, hela tiden var jag på flykt med henne för att rädda oss på något sätt. Det gav en känsla som satt kvar hela förmiddagen.
Men sen lagade vi lite lunch ägg och bacon samlade ihop saker och gick o lade oss bakom huset och solade, vilket resulterade i värmeslag nästan.
Det var vindstilla och varmt räckte med 2 timmar! Sen hem, E var sugen på laga mat och lagade en Peruansk gryta med kyckling buljong och rotgrönsaker och potatis, så himla gott och jätte nyttigt inget fett alls!!
Fast det visar sig inte på min våg :=(
I morgon ska det bli jätte varmt vi funderar på att dra ner till Erik Dahls badet med Juni så hon får bada, måste köpa en bad dräkt t henne innan ( jag vägrar sätta på en 1 ådring bikini) problemet e att vi måste köpa en t mig med …… och jag vill verkligen inte visa mig så funderar på köpa på åhlens en ful bad dräkt, usch mår illa när jag tänker på det!
Men bada vill jag , men visa så lite som möjligt!
Medan jag nu satt och skrev här blev jag lite ställd  … över en sak.
Pojkvänner deras vänner och DU går inte alltid ihop ….. jag tror jag ska skriva om det nästa gång för just nu när jag hör min sambo prata om honom el försvara honom tappar jag både hakan och skrivförmågan …
Nog om det här kommer dagens bästa dikt! ( Av Lukas Modysson)
"Första gången jag kysste en flicka
jag minns den kvällen
hon hette Ivana
Jag var 14 år och stupfull
av sprit jag stulit från min pappa och hans kvinna
stölden upptäcktes
jag fick höra att jag svikit djupt
Jag fick inte längre bo kvar hos dem
jag var fjorton år
jag minns den dagen
pappa sade att jag måste flytta
jag låste in mig på toaletten
jag grät mig tom
telefonen ringde pappa svarade
hans röst låtsades som ingenting
som om allt var som vanligt
som om han inte förlorat sitt enda barn
ni tog mitt rum
ni tog mina väggar
ni tog taket över mitt huvud
ni tog golvet jag stod på
Ni tog och tog
men vann ingenting
ni förlorade
ni förlorade all värdighet allt värde
Pappa jag hatar dig
du är inte värdig min kärlek
men jag älskar dig ändå
din sorg lyser som en gloria
jag älskar dig for din sorg"

Mina senaste dagar …..

Har jag sålt tavlor.
Varit och träffat katolsk präst inför dopet, vilket vart komplicerat eftersom jag ej är katolik jo och man måste ha katolska gudmor och gudfar så där sprack det att min syster ska vara gudmor, fast hon ska vara det inofficiellt .


Jag har bakat bullar sm för första gången vart jätte goda och saftiga, kom på att hemligheten är att ha riktigt riktigt extra mycket smör mer än man tror sen kanel, socker, vaniljsocker & flor socker sen 10 min i ugnen på 250 grader. Blev 7 påsar på en deg räcker förhoppningsvis ett tag.


Läst ut en hel bok, som heter "Hur kunde hon" av Dana Fowley , som är en självbiografi om den femåriga flickan Dana och hennes syster som hamnar i den värsta Pedofil skandalen i Skottland genom tiderna. Och det är deras egen mamma som introducerar dom.

Den var jätte bra, tragisk, fruktansvärd, fängslande och man fick en eftertanke när man läst den och man inser hur starka både man kan vara som barn och som vuxen, man behöver inte bli en narkoman el kriminell för att man genomgått helvetet alla har ett val och en vilja. jag VILL rekommendera den!!

Sen lägger jag till ett bra citat av Lars Norén;

Jag skriver för att komma bort
från vad jag skrivit.

Jag lever för att
komma bort från vad jag levt . . . ( Det är en kort text, men det är stora ord)

Efterföljande kommer lite bilder!

RSS 2.0