Den tomma tysdnaden

Det är tyst, lugnt inte ett ljud knappt ett andetag.

 

Ett lugn som borde fyllas av annat

 

Glaset skimrar i ljuset halv fullt av rött sken

 

Ett sken som borde ge skuggor av annat

 

 

Du sväljer långsamt

 

Tystanden ligger fortfarande tjock som en dimma,

Kring våra kroppar, kring våra ord som vi inte uttalar men som ligger i luften och svävar

 

Som en skugga

 

I den tomma tystnaden.

 

Och jag säger heller inte ett ord

Inte du heller

 

Handen öppnar sig och mina fingrar räcker sig ut, utan att nudda dina.

 

Och det är tyst.

 

 

 

 

 


Kärlek

Kärlek är ett förhållande, i vilket man ger den andre, vad hon behöver - inte vad hon har gjort sig förtjänt av
Kärlek är komplicerat.
Dagar av underbart lyckorus & en tvåsamhet till att plötsligt byta till ilska avundsjuka och osäkerhet och man är säker på att nu, nu är det verkligen slutet.
Sen går dagar av tystnad och ignorans bara för att det ska vara så, man ska vara sur ett visst antal dagar, bara för att det ska vara så? Då tänker jag på det här ordspråket, och vad man egentligen ska ge när man som minst tycker att den andre personen gjort sig förtjänt utav det och det är lätt att glömma bort.

Tvättstugan!

Har jag spenderat de närmaste timmarna i trots solsken ute. Vad som jag inte kan förstå är folk som bokar sista tvätt tiden, hänger in i torkskåpet och sen skiter att hämta upp sakerna, så andra får vika ihop speciellt när det är nån killes unkna kalsonger, suspensoarer och gamla träningskläder, hur svårt kan det vara? Jag skulle inte vilja att någon annan vek ihop mina underkläder. Längtar tills BB ikväll, fattar inte att något så dåligt program egentligen an bli så beroende framkallande, det känns nästan som att man känner deltagarna fast man inte gör det. Den senast inkomna deltagaren verkar ha helt tomt stall i hjärnan, däremot kommer hon säkert att få massa smaskiga filmerbjudanden bokstavligt talat när hon väl åker ut. . . . Heja Vanessa & Annie! Hej hej

Mitt nya liv börjar idag :=)

Med hjälp av Alli, får vi se hur det funkar bara tagit en dag nu, idag åt vi biff som jag gjort med en sallad med salladskrydda och olivolja. Nu ska jag göra den här kuren i 2 veckor jag hoppas det hjälper, jag har hört både dåligt och bra saker om produkten. Mer information kommer sedan. Var i Globen idag handlade en klänning randig beige och svart och sedan köpte jag massssssor med naglar på kicks! Och ett kort till E som jag ska skriva.

Solsken ute, moln inne

Förklaring behövs ej antar jag, var uppe kl sex i morse soltråle var hungrig fick mat och kollade på tv. Lagade omelett och värmde bröd. Men vi bråkade.... har sån lust att göra nått drastiskt men ska tänka innan jag agerar, vilket jag inte alltid gör. Ett tack för omeletten lär jag ju inte få. Gud va trött jag blir!

I’m not ready to make nice

Men hur som helst så måste jag väl gå och sova nu även om jag ej är sömnig. Men jag har den här låten i mitt huvud, Im not ready to make nice, och den är rätt så bra . . . . . .

OK, några år senare, samma Blogg men nya inlägg!

Sammanfattning vet inte om jag ens orkar det efter så lång tid, Fästman, dotter Juni det får räcka så om det. . . . jag skriver helt enkelt som om det vore igår istället för att förklara allt som hänt i livet senaste åren som kanske är mer än vad man normalt sett ska vara med om i en livstid. Sen tänker jag nog också bara skriva lite tankar och lite dikter här tror jag jag tänker helt enkelt skriva det som faller mig in med andra ord.
Börjar med ett ordspråk som jag tycker är så sant!
Jag vill så mycket som jag helst önskar att jag inte skulle vilja
Så mycket för myskväll blev det dock ej ....speciellt ej när Juni vaknar klockan halv tolv och inte vill sova och det händer aldrig annars, är det ödet?

RSS 2.0