Vill Göra!

Fransförstärkning, övre:

Området mellan varje ögonfransstrå
pigmenteras för att visuellt ge intryck
av fler samt mörkare ögonfransar på
ögonlocket.
1995:-

Ingen DIVA

Är Jag absolut inte, men när man älskar någon så mycket, så står man själv tillbaka, dvs jag ser hellre till att mitt barn har kläder och själv går i gamla trasor . . . . Så var det inte förut i mitt liv, då stod jag i centrum. Men Nu står jag tillbaka alltid. Sen att jag kanske köpt lite dyrare t henne är för att jag vill att hon ska va fin!  och då kan jag köpa billigare t mig, jag går ändå bara omkring i tights och stora tröjor efter henne, då jag fortfarande e stor som en boll.
 
 
Det enda jag unnar mig är BRA smink, från Mac, men det köper jag bara var 4 månad så.
 
Så här känner jag mig! Och ser ut för någon månad sen, ( som en boll!) Saken e den att man accepterar det lättare efter att man vart gravid, om jag sett ut så här innan hade jag blivit galen eller jag hade inte låtit det gå så långt.
 

Resten av sakerna kom ej med . . .


Shoppaholic

Jag har blivit en riktigt internet shoppaholic sen jag fick barn, dels är det enkelt och man slipper gå och trängas med barnvagn och ta pauser där det ska bytas och ges mjölk ……

Det här har jag beställt nu till min fina princessa!

Kostar inte gratis, jag blev chockad när jag såg priser på vinteroveraller och jackor ( såvida man inte köper de fula på H&M med musse pigg på) Jackan kostar 1200, åkpåsen 999 mössan 349 vantarna 249, sjukt dyrt ! Om man nu inte vill ha med msse disney på och det hatar jag. Hon Kommer bli fin som en princessa, själv får man då avstå från kläder och dylikt …..


Vi måste prata om Kevin

Jag brast i gråt när jag såg denna film, pg av att när man får ett barn så älskar man det vilkorlöst oavsett ondska, eller är det så att man måste älska?

Dikt Om Livet! Och att det är . . .

Det andra Fallet Rakt ner för bergsväggen stutsar kroppen en eller två gånger, innan jag sakta faller ner på stenarna vid vattenbrynet. Jag smälter samman med stenen och det gör inte ont. Mitt blod sipprar ut som en röd bäck i det stora havet som färgas rosa. Men det gör inte ont. Jag flyter med allt i allt liv. Det första Fallet Jag fumlar med händerna som skrapats mot vass sten och smuts av fallet. Blåser bort gruset men känner svedan. Letar balansen bland allt det trasiga. Min väska är borta Den tog dem, tillsammans med all annan värdighet. Jag börjar gå mot bron med trasiga strumpbyxor och hål i hjärtat, Det stack dem kniven i. Jag går lätt, utan att känna all smärtan i min trasiga kropp tills jag märker att någonting saknas. Jag stannar och vänder mig om och inser, att jag ligger kvar där borta orörlig. Och jag faller Jag faller.

mamma & Juni


Utkast: Sep. 12, 2012

Jo jag vill säga grattis till min mamma idag! Hon fyller år idag, hon är vacker fin och så len och fin som man kan va! Jag lägger in en bild för jag älskar henne.

Vackra hösten

Så svepte vinden förbi fönstret, och jag kände att nu börjar en ny tid

Svirvlande svepte du runt min blöta kropp och din vind torkade mig,

Till Hösten som börjar nu,

Luften är annorlunda an förut.

Jag känner att hösten närmar sig, nu kan man tända ljus osv men jag blir ledsen är det bara är jag som tänker på sådana saker, är det manligt och kvinligt?


Jag vet att vi är olika man och kvinna men gud vad glad man skulle bli om man kom hem och det fanns tända ljus på bordet i höst mörkret! Håller ni med?

RSS 2.0