Andra teckningar. . . och alla dessa är till salu ….(sponsra min gotlandsresa nästa vecka) he he


Lite teckningar


När det gamla känns i hjärtat . . .

Min mamma och hennes man har sålt sin vill här, de flyttar nu på onsdag…i och med flytten så ar jag varit där och hjälpt dem massor att packa.
En dag när jag hittade mina gamla betyg hittade jag dokument … jag läste dem och kändes som jag fick en sten i magen utan att tänka tog jag dem och gömde dem i min väska….
Där var brev och dokument från advokater när mina föräldrar skilde sig när jag var 14 år, där stod papper om mig….. jag mådde nästan illa men jag tog dem hem… jag va tvungen….
Samtidigt känner jag att jag måste berätta för mamma att jag tagit dessa papper ( även om jag ej tror att hon saknar dem) ( hon har dem nog bara kvar eller hade i syfte att stämma pappa) …. när jag rörde vid papperna så spelades hela historian upp igen då jag kom hem från skolan, och mamma varit där och tagit alla möbler köksbordet, min säng, lampan osv….jag kände mig som 14 igen …. det måste bli ett avslut på det … Men hur gör man när man inte kan förlåta helt  hjärtat? Och inte kan förstå hur eller varför hon tog det hon gjorde , tänkte hon aldrig att jag ska äta eller sova?

Vad är det med fotboll och män???

Vi skulle ha mysigt ikväll köpte lite vin åt god mat, nu sitter E och kollar på fotboll på DATORN?! totalt okontaktbar ……? Vad är det med killar och fotboll som gör det så allvarligt?
Jag känner mig lite snopen faktiskt …. trodde nog att kvällen skulle sluta på annat sätt eller att vi skulle prata om allt kanske vara gulliga osv, men nej nu är det fotboll!!
Jag känner mig som ett stort frågetecken!
Det är ju Copa America vem kan ha missat det??
Ibland kan en relation vara så kall och svart och tom ( utan att nått hänt) . . . man sitter i samma lägenhet men man ser inte varandra …..
Ibland önskar jag att vi inte hade dator eller TV eller Radio så vi var tvingade att just UMGÅS och PRAYTA som just så som vi gjorde i början, då spelade TV:n ingen roll. S tror jag att det är för många just i början det är så man vill att det ska vara när man pratade!
PUSS kram BESO Me voy a costar ahora. . . . .

Att prata och prata med varandra ...

Vi har pratat och pratat om Psynophsis och skisser och om Helen Billgren och böcker och om ord, och om dikter så där djupt som förut, som då. Och därför skriver jag bara en sak mer idag;
Den första gång jag såg dig, det var en sommardag på förmiddan, då solen lyste klar, och ängens alla blommor av många hundra slag, de stodo bugande i par vid par. Och vinden drog så sakteliga, och nere invid stranden, där smög en bölja kärleksfull till snäckan uti sanden. Den första gång jag såg dig, det var en sommardag, den första gång jag tog dig i handen.
Jag känner idag att jag Älskar ….

Lyssna på texten och låten … vackert

Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there Anytime you whisper my name, you'll see How every single promise I keep Cuz what kind of guy would I be If I was to leave when you need me most What are words If you really don't mean them When you say them What are words If they're only for good times Then they don't When it's love Yeah, you say them out loud Those words, They never go away They live on, even when we're gone And I know an angel was sent just for me And I know I'm meant to be where I am And I'm gonna be Standing right beside her tonight

Solsken ute

Idag blir det att lägga sig i solen och få lite färg :=)

Tänkvärt!

Jag vill så mycket som jag helst inte skulle vilja att jag ville
Är ett ordspråk av Hjalmar Söderberg som jag tycker säger så mycket om hur en människa faktiskt tänker . . . det är tänkvärt!

Ett litet Inlägg del 1

Tisdagen började med en liten utflykt till Fotografiska där vi kollade på utställning, fascinerande och väldigt naket men vackert är det jag kan säga, men jag föredrar nog att kolla på målad konst än fotograferad. Glad att jag gick dock, åt en underbar macka ( kalkon och melon fast man hade skivad melonen super tunn) på surdegsbröd, och utsikten i sig var helt makalös!
Efter det vart det en sväng till Örby där vi skulle sova för att E skulle kolla fotbollsmatch Peru- Chile mitt i natten ..slutade väldigt bra med att Peru gör självmål på över tid!
Dagen efter var vi kvar , jag fotograferade lite i trädgården, plockade rabarber som jag ska göra paj av, sydde lite och lagade våffler som vi åt med sylt.
Kändes som att vi varit på en mini semester när vi kom hem fast vi inte alls åkt långt.
Tänkte på en sak, jag vet att jag har fått en kommentar här i nått inlägg men ändå kan jag ej se det nu ? :=/ sen så undrar jag varför jag inte får kommentarer i huvudtaget jag gillar att läsa inlägg eller kommentarer eller frågor eller tankar på det jag skriver, så gör gärna det, skriv vad ni tänker.
Jag har en fråga jag skulle vilja veta, Är jag den enda som har blivit helt fast på att kolla på Cheaters kl 09.50 på dagarna, det är läskigt att man gör det, jag är rädd att man kan bli paranoid själv av att se det programmet.  … men det är så jäkla underbart att se när DE åker dit!
Nåja det är gärna nått ni får svara på.
Ska lägga upp lite bilder!
Fin skylt på en duk
Älskar mammas härliga sommar text som står ute på trädgårdsbordet!
Mat på Fotografiska
Underbara trädgård

Tråkig söndag blev en trevlig middag….

Hos en vän i Aspudden …skaldjurs sallad och lite vitt vin.
Under helgen så har jag ej skrivit för har varit borta dels hos mamma hela dagen solat grillat och kommit hem i mat koma ……men jag vill lägga upp en bild på de bästa produkterna jag äger!
Kan ej leva utan detta smink!!!! Bästa är Chanels foundation!
Och jag har visat nu mina favorit produkter fast den jag ej kan leva utan är Chanel´s Foundation …. man får ett nytt ansikte!
Jag ska nu lägga upp en bild på en ny tavla jag gjort den är 70 ggr 100 cm och den är ej klar men jag tog en bild och vill lägga upp den OCH den är till salu!!!
Den heter Ana ugglor i mossen, men som sagt var den är ej klar men jag gillar upplägget av den ,  om nån e
intresserad mala mig.
Sen vill jag säga en sak som jag läste idag av nyfikenhet bara läste jag Kissies block, där hon lagt upp bilder på sig tex när hon äter melon och en text där det står att hon vill gå ner nått kilo till ( men nej hon har ej ätstörning) Hon har två stora silikon bröst på ett benrangel ingen kille gillar sång och hur kan hon vilja gå ner i vikt mer? jag tycker jag e knäpp som läser men som före detta anorektiker fastnar man för sång här. jag vet att det e fel, men innerst inne önskar jag kanske att jag var så smal. Tråkigt men sant om man nu ska vara ärlig …….

Salt under fötterna ….'

Fick jag idag då jag var på Fjäderholmarna, det luktade hav och salt … underbart ……….Det kändes som nä man var liten lycka hav salt sten gräs glass med strössel sol varmt det kändes som förr ……..

Skrev en ny dikt ikväll ändå …...

Mitt hjärta läcker,

blod efter dina pilar

Strömmar från olika håll, ner i gräset

Ont gör det inte, smärtan är borta,

Den upplevde jag innan du sköt dina pilar 

 


Helgen som varit ….

Har bestått av en god middag i lördags med Japansk husmanskost hos min förra chef det var så himla trevligt!! Det blev kyckling med grönsaker & ris sedan en god chokladkaka med glass som jag tog receptet på förr det var nog en av de godaste kakorna jag ätit ( dessutom med mörk choklad som är nyttigt! ) Efter det så blev det en lugn söndag vi kollade på en as dålig film, Oscar and the pink lady, ny film som finns att hyra. Tips!! Hyr den inte! Vi har en film kvar att se, Svinalängorna den ser jag framemot att kolla på morgon. Ska berätta dan något som jag nästan skäms över men inte kan sluta kolla på, en blogg men inte idag då har jag väl inga läsare kvar. E och jag har haft det mysigt och bra sista tiden jag är å glad för det och det får mig att känna och förmodligen han med och hela lägenheten att det är som ett moln av lugn och harmoni som svävar ovanför oss, ( förutom nu då när vi har en Juni som skriker i sängen men ska sova, bara att sitta där tills hon somnar men otroligt jobbigt att höra) Hon borde sova redan för länge sen … hon måste lära sig att sova i sin säng vi har försökt i nästan 6 månader så nu räcker det hon får ligga där tills hon somnar. Hur som helst jag är bra på att byta ämne … jag ville ju skrivs en dikt här det var länge sedan men just nu kommer jag inte på nått ….. såååå lägger upp några kort istället! Beso! Här kommer korten!
Fick en chock när jag såg kortet och hur fet jag är! Men jag lägger upp det för det är verkligheten.

Vänner

Om ordet besviken betyder något? Så är jag Besviken gånger 100 gånger ……. Min bästa vän som jag trodde efter alla år skulle hälsa på mig men sket i det efter att vi ej setts på 5 månader, Tack för den. Vet inte men jag orkar inte med sånt, jag borde skaffa nya vänner.. .?
Så Henrik jag e ledsen men…… du e nog inte så bra vän som jag trodde…...

Friday, Vendredi, Viernes, Fredag!

Idag fredag den 1:a juli ….. gud vad tiden går snabbt och vada varmt det är jag svettas bort i lägenheten. E är borta hos en kompis ikväll sen ska dom och ett gäng i väg och kolla på Toto, lite avundsjuk är jag hade också velat se, komma ut lite tillsammans och inte enskild varje gång.
Men så kommer det vara då man har barn.
Jag önskar vi kan göra mer saker tillsammans , sist såg vi Romeo och Julia  ( vilket jag verkligen kan rekommendera om den går fortfarande? Bounce gjorde koreografin) men det känns som evigheter sedan men var i vintras …..vad mer kan jag göra än att tjata, jag vill inte vara den som skaffar barnvakt o hittar på hela tiden.
Hur som helst har det varit lugnt och mysigt idag och rätt så skönt faktiskt att vara hemma själv, har hunnit med att baka bullar också inte för att jag ska äta dem men Juni är galen i bullar.
I förrgår tog vi en sväng till Erik Dals badet första badet för mig på typ 2 år och jag skämdes som bara den över mig själv ….. inte nog med övervikten så gör det ju inte bättre av att ha silikonbröst som blivit ännu större pga vikten …. men jag intalade mig själv att skita i att jag såg för j… ut. Det var skönt att bara bada!!
Nästa sommar tänker jag verkligen inte se ut så här eller ens i jul jag måste ta mig i kragen och börja …. OCH börja träna speciellt ryggen. Bara det att senaste året har jag förlorat min karaktär!
Längtar så tills den 15:e juli då jag ska fixa munnen, jag ska ha med mig en läpp penna som jag brukar ha, vill att det ska se naturligt ut och det finns en som är jätte bra som jag haft i flera år från BodyShop som heter Nude den är läpp färgad ser jätte naturlig ut fast man får ändå en skarp linje.
Nähä dags att engagera mig lite i Juni som struttar omkring!
Nu spelar de Toto på radion, Hold the Line ……..
Här har jag använd rullarna jag fick i födelsedagspresent det e jätte bra  OCH sliter ej på håret som en locktång!

RSS 2.0