Väntar väntar med spänning.

Även om jag ej kommer att gå , så väntar jag med spänning på svar . . . . .  tror att jag får veta först i maj. Väntan kan va lång när det är något skoj :=)  Säger sen när jag vet, vad jag väntat på.

När huvudet låter hipp happ hipp happ hela dagen.

Om verkligheten är där ute, vad är då innanför mina väggar?

 

Trygghet att veta vad som slutar när och var, väggar som talar om var gränser går.

 

Men där ute är allting öppet.

 

Vad är verkligt

 


Besök , nya kuddar, örhängen, ny frisyr, härligt möte, bara glad idag!

Av mamma gått på stan i timmar och var helt slut sen, haft mysigt druckit lite vin ätit ost och räkor och avocado och små gott! Det säger egentligen hela dagen! Jo jag har klippt av mig mitt långa hår och färgat/blekt det idag också. Fotona får säga resten . . . .  Sen kommer jag stupa i säng! Med ett leende på läpparna idag! Dels för att allt gick så bra hos läkaren idag och för att jag träffat Angela idag också allt känns bra.
Nya kuddar till soffan från Chili
Örhängen från favorit affären
NY färg ny haircut!

Ideér

Idag fick jag hundra ideér i huvudet, hoppas kunna genomför några utav dem dock.
En av dem är att åka Birka  Cruises den fredag den 13:e , blev bara så för E fyller år den veckan ..... och vill inte ha fest så då var detta ett förslag. Hade jag haft 25.000 hade jag kidnappat honom och dragit till Paris och shoppat , nu är dock inte det verkligheten.
Åhja Skepp o Hoj, ska fundera mera.

Varför?

Varför, är det bara tjejen i ett förhållande som skall "odla" romantiken? det stör mig så mycket , och när man tar upp det så känner sig det manliga könet då tvingat att göra nåt, så var det aldrig förut. Är det så att det bara är kvinnan som skall ta tag i sånna saker? Och görs inget blir det som det blir? Åh det stör mig så, för sådant borde komma naturligt. Båda könen borde tänka på att vårda passionen! Det borde till och med finnas en Passionens dag då man vårdar!

 

Nog om det nu . . . . . det vardagliga håller på ta över och jag börjar tröttna på att överaska och "ta hand om".

 

Har dock målat lite här kommer lite kort fr senaste veckan. (Längtar så tills nästa vecka då kommer min mamma hit).

 

dsc06682

dsc06721dsc06713
Moi!

Frustrerad

Är det minsta jag är just nu. Man ber en person om något ett halvår innan för att det är viktigt, 2 veckor kvar nu och personen i fråga har inte gjort ett skit. Ja jag är frustrerad. Och tänker massa dåliga ord som oansvarig, inte ta tag i saker och framför allt feg.
Skit sama nu tänker jag lägga in en rolig bild som åtminstone fick mig att le :=)

RSS 2.0