Hemma igen, och faktiskt skönt att vara hemma & har saknat att skriva. . . .

Efter en vecka i Norrland, var härligt att komma ifrån Stockholm, bo i en stor villa istället för en lägenhet mitt i smeten. Vi gjorde massa olika saker, Juni fick leka och träffa sina kusiner och det var kul att se henne umgås och ha så kul med andra barn.
Men å andra sidan är det skönt att vara hemma också . . .
Det var en super jobbig resa flyget var försenat och packningen vägde 1000 kilo sen bära på allt det …näe usch nästa gång åker vi inte så här sent hem.
Färgade håret när jag var där uppe, och jag blev super nöjd för att det ej var blekning utan färg och blev fint även fast jag bara gjorde utväxt så såg färgen jämn ut ( ska lägga upp bild på färgen samt på mig efter)
Nytt nagellack shoppade jag …
En sak jag märkte där uppe var att alla sprang omkring i Ponchos . . . ju mer Inka lik den var desto bättre Ponchos och bots med snörpning det var super trenden i Skellefteå!
Tänkte för mig själv då vilken tur jag har som har en äkta Inka poncho från Peru och inte en fejk från Gina Tricot :=)
Sen blev det massa shopping till Juni som hon fick av farfar allt hon behöver till vintern och hösten, jo jag fick också nått en super snygg klänning , ska lägga upp bild på den med fast det får bli morgon, men den är höstig , lagom lång och passar till fest som vardags och med strumpbyxor i alla färger, jag köpte mörk lila och mörk gröna till och det blev super snyggt och originellt, kan l¨ta konstigt med så starka färger till en klänning med färg men det blir jätte fint!
Känns verkligen som att jag kunnat ta det lugnt nu denna vecka vilket känns skönt, onsdag ska jag ju träffa Angela och vi ska prata om hur det blir i höst med terapin och så, lite ont i magen för det, ni vet när man inte vet hur saker och ting blir, vill gärna ha lite kontroll.
Sen börjar ju E sin författar karriär på måndag , nä , men han börjar ju plugga igen på Skrivar Akademin för att förhoppningsvis kunna släppa något av sina verk, och han är verkligen duktig!
Nu ska jag sluta skriva för jag har massor att berätta, men jag får ta det morgon, nu kommer bilder, håll till godo,
Buena Noches ….
Och sist men inte minst, min söta lilla Inka indian,

Behöver tips iför den 4:e september på restaurang som har musslor!

Ikväll har vi tvättat, packat, städat och badat alla familjemedlemmar …. vi ska upp tidigt som satan, men får sova på planet jag ångrar att vi skulle åka så tidigt, har gått upp klockan fem, halv fem, kvart i fem hela denna vecka …..PUH
Vi ska åka till Norrland, …där vi har så fina minnen….. men nu ska vi hälsa på mamma, pappa och syster, jag vet att Juni längtar ihjäl sig efter mormor.
Vi har lämnat in min förlovningsring, den hade 5 stenar, totalt 0,75 karat diamanter det var min mammas gamla vigselring, men jag tappade en sten för några månader sen så kan ej ha den så nu ska de göra om den så det blir 3 stenar så får vi tillbaka en, som vi förmodligen säljer, vi pratade om det här länge men gjorde inget åt saken ( sen en dag kom E hem o berättade att han lämnat in den osv och skulle göra så här) först blev jag arg besviken o tänkte men jag vill inte ha 3 stenar! det kommer bli fult, men låt oss se, han vill att jag ska ha den den 4:e 2 år som förlovade då! Vill äta på ett mysigt litet ställe med helst musslor på menyn men har inte hittat nån sån restaurang, så vi kan inte heller använda våran restaurang bok vi köpt, ( man äter gratis en person vid två i sällskap)( vi kan lika gärna låna ut den för det är 10 gratis middagar för en pers och vi hinner inte gå på alla) och det va bara fina restauranger men ingen har musslor ….. trist
Jag skulle vilja ha tips på liten romantiskt restaurang italiensk kanske … och där man kan äta ost istället för dessert ….
Sedan har jag målat en inflyttnings present t mamma men insåg att den e för stor att ta med på flyget så hon får den när hon kommer ner för att lämna nycklarna för det gamla huset ….
Ska lägga upp bild …
Jag känner sista tiden att jag vart stressad, eller jag har velat göra mer saker med vänner, men har hela tiden vart nått ivägen …. som en vägg. Fast det egentligen bara vart hemma saker och iochförsig att jag prioriterat att måla.
Ok nu till bilder! OCH snälla ge tips på restauranger som har Moule Marinere ( Musslor)
Cirkus scott, juni klappar häst
Tråkigt när det var föreställning
PS mina tavlor är till salu!
Ska lägga ut en bild på hur ringen såg ut fr början nu kommer det va 3 stenar.
God natt mina vänner eller, Buenas Noche!

Nya saker! och gamla som jag gillar

Idag köpte min E en poncho till mig på Gina Tricot, den va fin helt ok och tunn så där så man kan ha den nu utan att svettas ihjäl, men ska jag vara ärlig så tycker jag att ponchon från Peru är finare :/ Ska lägga upp bilder!

Och en Bild på världens bästa hudlotion, den luktar både sommar/semester och höst allt på samma gång den är underbar och inte allt för dyr!!

Sen just nu har jag skrivit klart själva texten . . .  till något som jag kommer att göra, men det får bli en överraskning jag ska berätta ber om det sedan men det är en seriös sak!

Jo jag har också tänkt lägga upp en bild på ett par skor jag köpte i Juni, det är ett par fr Nike fast med lite rund sula, sådana så man tränar bakmusklerna också och varför jag lägger upp bilden är för att detta är de bästa skor jag någonsin ägt som är tränings skor och de kostar kring 1000kr och det är det värt! Det är skillnad att gå med dem eller vanliga joggning skor.






Ny tunn blus som är vid!


En tunn blus så man måste ha nåt under men den e jätte fin och från H M



Poncho fr Gina Tricot 199kr i tunnt material så man kan absolut ha den nu …….




Poncho från Peru i Lama, man kan endast ha den när det är kallt, fast ärligt tycker jag den är snyggast!






En söt liten trippande Halv Peruanska, Inka tjej …..


Om du fick önska!

Önsketänkande önskelista . . .

En sådan lista kan man väl alltid skriva, drömma sig bort lite i den materialistiska världen.

Fast en lista som låter normal, inte om man hade hundra miljoner för då skulle den väl aldrig ta slut plus att man skulle vilja ha allt för onödiga saker som man egentligen ej vill ha bara för att man måste ta något dyrt för att det är en önskelista som är obegränsad i pengar, ni förstår.

Skulle vilja ha

Vinterstövlar från Timberland

En Tax valp

En resa till påsk ön

En systemkamera med bra zooom

En ateljé att hyra

Ett citron träd att ha i köket

En hel dag för mig själv, med massage, hårfärgning, nya naglar, och ett gott dyrt glas rött vin

Ett periskop att ha vid fönstret så jag kan kolla på stjärnor en kall viner natt

En middag på Pa & Co vid bästa bordet!

En botox spruta för att ta bort bekymmersrynkan i pannan

En utbildning i permanent makeup, eller som florist, eller en kurs i att lära mig framkalla mina egna foton.

En kurs i hur man gör smycken

En stor härlig sammets puff i rött

Ett par rosa eller gula Converse

En varm och mysig kappa från French Connection

Spray fundation från Christian Dior

Ett sim kort på Centralbadet eller klippkort

En personlig tränare eller ett kort att träna Pilates

En härlig tjejkväll med skratt och där vi gör smycken och pratar och fnissar

Wii spel med balans bräda(träning eller dans program)

En ny diamant till min förlovningsring så den blir hel, eller en likadan fast ny då den är alldeles för liten nu

En rosa dockvagn till min dotter

Ett par bruna tumvantar i päls

En kväll på operan och se svanskön

Vita liljor från min älskade varje vecka

Nya snygga praktiska bra underkläder istället för alla gamla mamma underkläder

Gå till ett medium eller att få göra ”resan”

Mer konstböcker

Det är en del saker som faktiskt är rimliga även om man inte är miljonär, skulle jag ha varit det skulle det stå helt andra saker på listan och på första punkten skulle det nog stå att jag ville ligga på operationsbordet i 50 timmar, nej skämt o så men att få bli av med överskotts hud från graviditeten ( för man får lite så) och att få sy ihop musklerna igen Förut hade jag midja, nu ser jag ut som ett päron och då menar jag päron på magen den formen.

Men det tror jag kan bli sant i framtiden efter vi är klara och vi har bestämt att ha en liten till om 1 ½ år då känns det lika bra att vänta med det, eller rättare sagt när jag gått ner alla mina sista graviditetskilon så kan jag bli gravid i juni/juli 2012, det är det vi pratat om i alla fall.


En dag, en vanlig dag

Idag blev en härlig morgon promenad med Kusin, en kaffe på väg hem. När jag kom hem satt jag säkert en timme och letade recept efter något att baka, jag är sugen på att göra en sån choklad sockerkaka med kräm och kockos på, en kärleksmums ….fattades dock lite saker samt att när jag läste receptet så verkade det vara rätt så komplicerat .
En annan dag, istället har jag tänkt att måla lite ikväll, fast ej olja på väv utan rak enkel akvarell på a4 akvarell halvtäckt papper, med skiss i kol, de brukar bli bra.
E har varit kärleksfull idag , och kraxig, det gör mig glad.
Jag känner att jag älskar mycket idag!
Så jag skickar extra kärlek till alla!
Och en dikt jag skrivit.

Till min E

I skymningen när du tog mina händer

och varsamt med dina

flätade dem samman

omsveptes jag av din beröring

och en stilla närhet

tog sin allra första början

en närhet som förgyllde

de tomma lösa väggarna

där våra andetag

sakta ringlade sin väg ut mot sin rymd

medan skuggor utanför passerade förbi

och himlen sitt mörker sänkte ned

bakom vår rygg

utan en tanke att stanna tiden

men vad gjorde väl det

när livet plötsligt blev så oändligt vackert

där i våra sammanflätade händer

De är så jag vill förklara den

den ljuvaste av kärlekar,

den vackraste av alla mina sinnen,

den vackraste av alla känslor

Jag älskar dig idag imorgon och för alltid


Sickla, shopping, italiensk pasta och ett glas Rosé

Idag åkte vi till Sickla för att handla lite mat eller ganska mycket, satte oss ner åt italiensk pasta och tog ett glas ros i solen, det var så mysigt!
Vi har bestämt att ej åka till Gotland nästa vecka det blir för kort tid, dels ska vi på Cirkus Scott på fredag och jag fick tid hos Angela på tisdag och vill ej missa den tiden.
Hittade ett jätte snyggt nytt nagelack från Mavala svart fast inte det där tok svarta utan detta hette Black Oyster, mer gråsvart, snyggt blev det ska lägga upp en bild, sen hittade jag en röd tunika för 49kr och en supersöt klänning till Juni för 29kr …ha ha hur billigt som helst.
Tills jag provade den röda tunikan och insåg att jag såg ut som en Falukorv i den, men man kan alltid ha den hemma kanske ..
Har haft några dagar nu där jag försökt måla, Olja på väv men allt blir bara skit jag vet inte hur jag ska få inspiration el tekniken att funka eller bilden jag ser framför mig att fastna på tavlan.
Jag har tänkt lägga det åt sidan lite och ägna mig åt akvarell papper och kol, det vet jag att jag är bra på, sen insåg jag att om man ramar in det i en ram blir det snyggt, gjorde det med en som jag har i köket.
Sen är jag så trött på mina gamla målningar att jag vill bli av med dom, funderar på att ha öppet hus här hemma, har ju ändå satt upp alla å en enda vägg fr golv till tak och sälja dem, bara så jag kan göra nya, ska tänka på det pinsamma är om man bjuder hem folk och alla tycker det e piss dåligt, då står man där med skägget i brevlådan liksom.
Nåja lägger upp lite kort så skriver jag igen snart …..
Min söta i sitt nya nattlinne!

Juni har lindat pappa runt sitt lillfinger,

Min JUUUUNIVilket får mig att undra hur faan ska vi då kunna skaffa barn nummer 2?
Jag har tappat orden nu för att skriva vidare fast jag vill, jag hör hur hon snyftar fast hon både fått välling kramar Tiger och pussar och legat med oss tills hon somnat….. orden torkar ut mig så många e dom.
När hon sover med tiger, Vaknar så, går man inte dit ( då somnar hon aldrig) En mammas instinkt.Men men en söt liten flicka kan vrida o vända på Pappa.
Han ska sitta o skriva inte fjanta runt med Juni, vi har satsat allt för det at han ska skriva, varför tar han inte chansen………..Faaan jag undrar hur det blir när barn numer 2 kommer ……… Intressant! E ska skriva inte fjanta runt med Juni!
Och jag borde måla …. jag försökte igår men,   något saknas …… jag kan inte längre mal för mig själv just nu vill jag måla för att Sälja! Men vem vill köpa ……… Faaaaan om jag hade råd och tid skulle jag vänta måla, och göra en utställning (fast visste ni det att konstnären själv får betala för utställningen) det dras av sen.
Allt känns ditto just nu, min insperation allt jag försökte igår ………känns som att jag undrar om jag i huvudtaget kan måla, men sen ser jag på väggen och vet……..men var är du min inspiration??????????
Fannn va jag saknar kommentarer bett om men får inga …..läser nån det här?`? Jo idag hände en annan sak, fast det var en olyckhändelse  ……..men jag följde det så inte E trodde det var med mening ….. Orkar inte blogga mer idag , jag vill ha stöd annars orkar jag inte blogga mer.
Ge mig en anledning ……. att skriva , måla..va fana va patetiskt det låter skit samma, se you i be barack!!!!!!!

Prat o kvat o vem e bäst o sämst Who cares alla tycker olika"!!

Faaan, vilka diskussioner jag har haft idag huruvida Strindberg var bra eller om Flugornas Herre var bra, i min mening var Flugornas herre elaka barn och barn som vill överleva OCH blir elaka ? So What?
Jag visste att de va inte det han va ute efter …… utan att jag råkar ha en pappa, som e smart ( i min värld) om man har 2 examen fr kth och en ekonom fr universitetet, som inte fattar varför jag hatar matte!!
Nog om det jag tänker ej skriva mer om varför jag tycker strindberg e dålig, jag menar läs, Fröding, läs Karin Boye där finns det känslor!
Nog om det ……..Jag ska måla lite …...

RSS 2.0